Intrebari Frecvente

  1. 1.  Cum se inchiriaza rochia de mireasa?

Odata ales modelul rochiei de mireasa se semneaza un contract de rezervare a rochiei pentru data nuntii tale si se plateste un avans de 50% din pretul inchirierii rochiei de mireasa. Cu doua saptamani inainte de nunta - se vine la o proba, iar miercuri sau joi rochia de mireasa se poate ridica de la sediul nostru si atunci se plateste restul. Rochia poate fi trimisa si prn colet.

2. Cand se ridica si cand se preda rochia inchiriata?

Rochia se va ridica miercuri sau joi inaintea nuntii si se va preda prima zi lucratoare dupa eveniment. In cazul persoanelor din afara Bucurestiului, rochia poate fi trimisa prin colet, iar plata se face fie ramburs, fie prin transfer bancar in contul Elite Mariaj mentionat in contract. Pretul transportului variaza intre 20 si 50 lei in functie de oras si se plateste de catre beneficiarul contractului.

3. Se mai plateste ceva in afara de pretul inchirierii rochiei?

In momentul ridicarii rochiei se achita o garantie egala cu 50% din pretul de inchiriere a rochiei. Aceasta va fi returnata neconditionat in momentul predarii rochiei. Este o garantie care sa ne asigure ca rochia va fi adusa inapoi. Aceasta se returneaza neconditionat in momentul aducerii rochiei la salon, chiar daca are mici probleme. Acest lucru este specificat in contract.

4. Cine se ocupa de curatarea rochiei dupa eveniment?

Curatarea rochiei de mireasa dupa, dar si inainte de eveniment intra in serviciile oferite de noi. Noi va garantam igiena maxima a rochiilor de mireasa. Acest serviciu intra in pretul de inchiriere a rochiei.

5. Se pot retusa rochiile de miresa inchiriate?

Doar anumite rochii pot fi ajustate, anume cele la care nu se umbla la croiala rochiei, avand in vedere ca retusurile repetate pot duce la deteriorarea rochiei.

6. Cum se procedeaza daca rochia este deteriorata?

Nu va faceti griji ! In cazul in care rochia s-a deteriorat, se plateste pretul reparariii rochiei. Aceasta nu va depasi niciodata garantia platita.

7. Exista posibilitatea ca rochia de mireasa inchiriata sa fie livrata la domiciliu ?

Sigur ca da! Va scapam de alte griji ! Trebuie doar sa va bucurati de cel mai frumos eveniment din viata dvs. Plata transortului se face prin intermediul Fan Curier, iar pretul variaza intre 30 - 50 lei.

8. Toate rochiile prezentate pe site se gasesc in salon?

DA, absolut toate modelele prezentate pe acest site se gasesc in salon si pot fi probate. Nu detinem copii dupa rochii din poze, ci doar rochii autentice ale designerilor speficificati. 

 

Miresele multumite de serviciile noastre va rugam sa ne trimiteti la adresa elitemariaj@gmail.com pozele de la nunta dvs pentru a le posta in categoria "Miresele Noastre"  de pe elitemariaj.ro fara specificatia daca a fost sau nu inchiriata

Aboneaza-te la NEWSLETTER

Completeaza adresa ta de e-mail:
Prin abonarea la newsletter esti de acord cu politica noastra de confidentialitate.